Чудиш се, как да разбереш, че той наистина те иска?

...
 
Чудиш се, как да разбереш, че той наистина те иска?
Коментари Харесай

Как да разбереш, че той наистина те иска

 

Чудиш се, по какъв начин да схванеш, че той в действителност те желае? Ключът към разбирането на мъжете, който в никакъв случай няма да ви разочарова

Ето по какъв начин да схванеш, че той в действителност те желае

За да познаваш мъжете и да разбираш методът им на мислене и деяние не е належащо да си някакъв гуру на връзките, популярен интерпретатор на мъжкото държание или светлина в тъмното царство на мъжката логичност. Просто е нужно да съумеете да преструктурирате личните си мисли.

Сто % сте изпадали в обстановка, в която доста харесвате някой мъж, само че не успявате да разчетете сигналите, които той ви дава и се чудите той в действителност ли те желае? И стартирате да се самоанализирате: „ Той погледна първо встрани, след това нагоре, след това към мен, премигна три пъти! Това значи ли, че той ме харесва? “ или „ Той ми изпрати три известия, като интервалът сред тях  беше по-малък от 20 минути, обич ли е това? “.

 

Всичко е доста по-лесно, в сравнение с можете да си визиите. Просто тази истина е по-трудна за приемане, изключително, когато една жена е влюбена и доста желае нещата да се получат. И по този начин. Бруталната и простичка истина, благи девойки е, че с цел да разберете дали един мъж в действителност те желае в живота си, е належащо той да ви предложи да се омъжите за него или да извърши друго също толкоз значимо деяние, ориентирано към това да задържи дамата допустимо най-близо до себе си.

Всичко останало, за сигурността на личното ви сърце, просто не би трябвало да се взема поради!

Това е по този начин, тъй като „ одобрявам “ не е причина да въвличаме мъжете във мислени връзки. Един мъж харесва всяка втора жена, или две от три, или даже всяка, даже стара едноока чистачка, чийто зъб стига до брадичката и брадавици във формата на Голяма мечка. И какво, може би тя има най-хубавото око на света, в което той вижда цялата галактика. Ето това е геният на мъжа, да намира хубостта в дамите, по какъв начин може да бъде съден за това?

„ Харесвам “ не значи, че мъжът е задължен с нещо. Той може в действителност да харесва една съответна жена, само че тя е като маса за вечеря за 40 души в живота му, а той живее в общежитие 2 на 2 метра. Масата, несъмнено, е шикозна, скъпа, дават я на безценица, само че няма къде да я сложи в живота си.

И има и едно малко, само че доста значимо допълнение, когато имате подозрения в благосклонността на мъжа, тогава тази благосклонност не е задоволителна!

 

Тогава какво да вършим?

Живейте за личното си наслаждение и за себе си – научете се първо сама на себе си да си бъдете сътрудник. И всички мъже, които не са декларирали изрично и ясно, че са подготвени публично да се обвържат във връзка, би трябвало да се одобряват извънредно като другари! Така сърцето ви постоянно ще бъде цяло и няма да роните сълзи „ Дадох му най-хубавите си години живот, само че той се подигра с мен. “

Вижте още ⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР